Város-Ház FM Kft.

Város-Ház Cégcsoport működése a koronavírus járvány idején, a vészhelyzet alatt

Város-Ház FM Cégcsoport működése a koronavírus járvány alattTájékoztatjuk T. Ügyfeleinket,

hogy a koronavírus-helyzetre, és az annak alapján kihirdetett veszélyhelyzetre tekintettel irodánk - visszavonásig – felfüggesztette az ügyfelekkel való személyes konzultációkat, találkozókat.
(szerk.megjegyzés: visszavonva 2021.07.19-től)

A veszélyhelyzet miatt adódó eltérésekkel azonban irodánk természetesen továbbra is működik, és munkatársaink telefonon, e-mailen – miként eddig is – változatlanul készséggel állnak a T. Megbízóink, partnereink rendelkezésére.

Kérjük, hogy a fentiek miatt minden információt, dokumentumot elektronikus úton szíveskedjenek eljuttatni részünkre.

Munkatársaink továbbra is dolgoznak – home office rendszerben otthonról. Infrastrukturálisan fel vagyunk készülve már régóta a home office rendszerre, ezért ez az átállás a munkavégzésünk hatékonyságát nem érinti. Természetesen a T. Tulajdonosok képviseletét, és a partnereink felé esedékes kötelezettségeinket (pl. számlák határidőben történő kiegyenlítése,stb.) továbbra is a megszokott gondossággal látjuk el.

Figyelemmel a kihirdetett rendkívüli jogrendre, veszélyhelyzetre, a közös képviselet az átmeneti időszakban a halaszthatatlanul sürgős, vagy a társasház biztonságos, és/vagy rendeltetésszerű használatát akadályozó, műszaki hibaelhárítások érdekében tud intézkedni (pl. csőtörés, elektromos fővezeték probléma, gázvezetéket érintő hiba, stb.)