Város-Ház FM Kft.

Pénzügyi válságkezelés

A pénzügyi válságkezelés gyors és hatékony lépéseket kíván meg. Cégünk, a Város-Ház Cégcsoport kiemelten fontosnak és elsődleges feladatának tekinti a társasház folyamatos gazdaságos, és stabil működésének biztosítását. Válság esetén kiforrott és gyors beavatkozás szükséges.

A Társasház tervszerű, észszerű, és minden szempontból szabályos gazdálkodásában kiemelt jelentősége van a közös képviselő átgondolt, felelősségteljes pénzügyi tervezésének.

A költségvetésnek mindenek előtt az üzemeltetés biztonságát kell szolgálnia a törvényesség betartásával, a költségek tulajdonosok közötti igazságos elosztásával, és a rendelkezésre álló pénzügyi és egyéb források észszerű felhasználásával.

Pénzügyi válságkezelés, ahogyan mi kezeljük

Az elmúlt években, a megváltozott gazdasági körülmények a társasházak, lakásszövetkezetek pénzügyi gazdálkodásában is éreztették hatásukat. Már rövid idő alatt is pénzügyi nehézség alakulhat ki a gazdálkodásban, amely akár még a társasház vagy lakásszövetkezet fizetőképtelenségét is előidézheti.
A költségoptimalizálás érdekében:

  • Felülvizsgáljuk a társasház működését,
  • szükség esetén több lépcsős stratégiai tervet, gazdasági elemzést készítünk, annak érdekében, hogy a költségeket a legoptimálisabb szintre csökkentsük.
  • Közös képviselőt váltó, és súlyos pénzügyi nehézségekkel küzdő társasházak esetében átvilágítjuk a társasház pénzügyi válságának okát, és kidolgozzuk a likviditást helyreállító legfontosabb lépéseket.
    (új költségvetés elkészítése, fizetési átütemezési megállapodások megkötése a szolgáltatókkal, kinnlevőségek behajtása, és további lehetséges bevételi források felkutatása a társasház számára).

Az általunk hosszú évek óta kezelt Társasházak stabil költségvetéssel rendelkeznek, a szolgáltatások tekintetében kedvező díjakat sikerül/t elérnünk, illetve a közösköltség-tartozás behajtásának érdekében kidolgoztuk a leghatékonyabb behajtási módszereket.

A pénzügyi válságkezelés Város-Ház Cégcsoportunk közös képviselői szolgáltatásának egy fontos része. Szerteágazó társasházkezelés tevékenységünkkel Ön is megismerkedhet. Tájékozott lehet az aktuális társasház törvénnyel és a rendeletekkel, Rendelettárunk segítségével.

Ügyfélkapu

Ügyfélfogadás

Telefonon Irodánk az alábbiak szerint fogadja ügyfeleink megkeresését, bejelentéseit:

Hétfő-Péntek: 9:00 - 15:00
Tel.: 06-1-781-6306

Személyes ügyfélfogadás Irodánkban kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges, az esetleges torlódások és a várakozás megelőzése érdekében. 

A Város-Ház Cégcsoport a járványügyi vészhelyzet visszavonása,és a korlátozások megszüntetése után ismét a megszokott munkarendben áll személyesen T. Ügyfelei rendelkezésére.