Város-Ház FM Kft.

Főépítészi elismerés Újbudán

Lelkiismeretes munkánk főépítészi elismerése 

Társasház címe:  Budapest XI. kerület, Tarcali u. 

A közös képviselői feladatok ellátásának kezdete: 2008

Előzmények

A társasházat a közös képviselet átvételekor műszakilag felújítandó állapotban találtuk, könyvelése, iratanyaga rendezetlen volt. A lakóközösség számos felújítási elképzeléssel rendelkezett, melyek mind anyagi forrás, mind szervezés hiányában várattak magukra.

 

Az elvégzett felújítások

2009. Pince teljes felújítása, valamint új, falazott tárolók kialakítása
2010. Pályázati támogatással a gázhálózat teljes körű felújítása
2012. Épület külső hőszigetelése, a homlokzat teljes körű felújítása

 

A társasház jelenlegi helyzete

A társasház a közös képviselet megfelelő gazdálkodása eredményeképpen a teljes körű külső megújulás ellenére is stabil pénzügyi helyzetet mondhat magáénak. Mindemellett immár nem csak az egyik legszebb ház a környéken a teljes körűen megújított homlokzat által, hanem a városrész büszkesége is, mivel az igényesen elvégeztetett felújítás mellett gondot fordítottunk a régi, kovácsoltvas homlokzati díszítőelemek felújítására és visszaszerelésére is, mely még a kerület vezetésének figyelmét is felkeltette és munkánkat a főépítész elismerésben részesítette.
 

Felújításra szorult lakóház Felújított lakóház

 

Jövő – a lakók és a közös képviselet tervei

Amikor valami nagy elismerést kiváltó, komoly eredmény születik, akkor mindig felmerül a kérdés: felül lehet-e múlni az eddigi sikereket. Mi – lelkiismeretes közös képviselőként – nem pihenünk meg, igyekszünk mindig a lehető legjobbat nyújtani, e társasháznál a közeljövőben az elektromos hálózat felújítási és villámhárító helyreállítási munkákat tervezzük elvégeztetni, melyhez vissza nem térítendő pályázati forrást is megpályázunk.

Vissza a Társasházaink felújításai menüpontba