Város-Ház FM Kft.

Társasházaink felújítása

Minden jóérzésű ember büszke a munkájára, elért eredményeire. Mi is így vagyunk ezzel, márcsak azért is, mert minden egyes általunk kezelt társasházat úgy gondozunk, mintha az a sajátunk lenne. Az üzemeltetés magas színvonalának biztosítása mellett kiemelt figyelmet fordítunk a szükséges felújítások elvégeztetésére is, ahol ez a szemlélet még fontosabb.

Társasházaink felújítása

A közös képviselőn múlik ugyanis az, hogy:

  • a műszaki kérdések helyes megítélésére szán-e kellő időt és energiát;​
  • megfelelően gazdálkodik-e a vissza nem térítendő támogatások­kal, odafigyel-e kint­levőségek gondos behajtására; biztosítja-e az esetleges saját erőt és forrásokat;
  • széles körben megpályáztatja-e az adott felújítási munkát;
  • körültekintően tesz-e javaslatot a megfelelő kivitelező kiválasztására;
  • nagy gondot fordít-e a társasház érdekeit mindenben szem előtt tartó, kedvező feltételeket tartalmazó kivitelezési szerződés megkötésére;
  • személyesen figyelemmel kíséri-e a felújítás kiváló minőségű, határidőre történő elvégzését;
  • a munka átadás-átvétele során úgy jár el, mintha a saját házáról lenne szó és kiáll a tulajdonosok jogos érdekei mellett.                                           

A társasházak felújítása a közös képviselő felelőssége

Mindannyian tudjuk, sokkal egyszerűbb, ha a közös képviselő (például elegendő forrás hiányára hivatkozva) halogatja a felújításokat, majd amikor a tulajdonosok elvárása miatt már elengedhetetlen, akkor pályázati forrás nélkül, az első jött-ment kivitelezővel elvégezteti a munkát és érdemi ellenőrzés nélkül kifizeti a számlát. Aki így jár el, az a mi értékrendünk szerint nem közös képviselő. A közös képviselő ugyanis az őt megbízó közösség érdekeit kell hogy képviselje, ahogyan az a nevében is benne van!

Azt, hogy ránk mennyire jellemző mindez, elsősorban azoktól érdemes megkérdezni, akik számára hosszú évek óta nap mint nap dolgozunk. A következőkben bemutatunk néhány példát, mely közös képviselői munkánk töredéke, mindössze ízelítő. További referenciákat készséggel mutatunk be személyesen.

 

Ügyfélkapu

Ügyfélfogadás

Telefonon Irodánk az alábbiak szerint fogadja ügyfeleink megkeresését, bejelentéseit:

Hétfő-Péntek: 9:00 - 15:00
Tel.: 06-1-781-6306

Személyes ügyfélfogadás Irodánkban kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges, az esetleges torlódások és a várakozás megelőzése érdekében. 

A Város-Ház Cégcsoport a járványügyi vészhelyzet visszavonása,és a korlátozások megszüntetése után ismét a megszokott munkarendben áll személyesen T. Ügyfelei rendelkezésére.