Város-Ház FM Kft.

Hírek

Az ingatlankezelést, közös képviseletet, társasházkezelést érintő hírek, szabályozások, tudnivalók és hasznos információk.

Hírek menüpontunk alatt olyan információkat olvashatnak, amik meghatározók lehetnek az ingatlankezelés és a közös képviselet területein, valamint hasznos tudnivalókkal szolgálhatnak a társasházi tulajdonosok számára is. Az érdeklődők nyomon követhetik a társasházakat érintő legfrissebb jogi, műszaki információkat és jogszabály-változásokat, amelyek a társasházak mindennapi életében is érzékelhetőek lehetnek. Célunk, hogy folyamatos és hiteles tájékoztatást nyújtsunk Önöknek az aktuális, törvényben lefektetett jogszabályokról, rendelkezésekről és egyéb (mindenkit érintő) hasznos adatokról is.

Kövessék folyamatosan frissülő híreinket, értesüljenek időben az aktualitásokról!

Társasházak energetikai felülvizsgálata

Társasházak energetikai felülvizsgálata új szabályozására már most érdemes felkészülni és időben tenni annak érdekében, hogy a Társasházak energetikai rendszereinek üzemeltetése a vonatkozó jogszabályok szerint történjenek. A Magyar Közlöny 292. számában megjelent a Kormány rendelet, amely 2022-től lép életbe, így idő tehát még van, minden érintett fel tud készülni , hogy megfeleljen a jogszabályi követelményeknek.

Górcső alatt a szelektív hulladékgyűjtés

A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. (FKF) aktuális tájékoztatásában hírül adta, hogy a szelektív hulladékgyűjtés szigorítását tervezi. Tapasztalataik alapján megállapításra került ugyanis, hogy a társasházak lakói igen gyakran nem az előírásoknak megfelelően gyűjtik az újrahasznosítható hulladékokat. A lakóközösségek egyes tagjai a szelektív hulladék gyűjtőbe helyezik a nem oda tartozó kommunális hulladékokat, építési törmelékeket, és a használt műszaki cikkeket is.

Ügyfélkapu

Ügyfélfogadás

Telefonon Irodánk az alábbiak szerint fogadja ügyfeleink megkeresését, bejelentéseit:

Hétfő-Péntek: 9:00 - 15:00
Tel.: 06-1-781-6306

Személyes ügyfélfogadás Irodánkban kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges, az esetleges torlódások és a várakozás megelőzése érdekében. 

A Város-Ház Cégcsoport a járványügyi vészhelyzet visszavonása,és a korlátozások megszüntetése után ismét a megszokott munkarendben áll személyesen T. Ügyfelei rendelkezésére.