Város-Ház FM Kft.

Társasházi törvény változások 2021.05.11-től

Társasházi törvény változások 2021.05.11-től

A 2021.05.11-től 2022.12.31-ig hatályos társasházi törvény több pontján történt változás.  A változások a társasházi törvény következő részeit érintik:

  • 41. § A társasházakról szóló 2003. évi CXXXIII. törvény (a továbbiakban: Thtv.) 18. § (1) bekezdése módosult.
  • 42. § A Thtv. 21. §-a helyébe új rendelkezés lép.
  • 43. § A Thtv. 28. § (1) bekezdése új-, i) ponttal egészült ki.

Pontos információt és részleteket a társasházi törvény új tartalmáról a Társasházi Rendelettárunkba feltöltött dokumentumból tudhat meg. Kérjük, tájékozódjon társasháza törvényes működése érdekében.

 

Szeretnénk az Önök tudomására hozni, hogy a Város-Ház Cégcsoport szolgáltatásai között nincs ingyenes társasházi tanácsadás, a cégcsoportunkat megbízó társasházaink kezelésén túlmenően - nem tudunk, és nem is szeretnénk felelősségteljesen közreműködni, a kezelésünkön kívül eső más, általunk ismeretlen társasházak konkrét jogi, és egyéb problémáinak megoldásában.

Kérjük Önöket, tartsák tiszteletben a munkánkat. Nem áll módunkban sem telefonon, sem emailben véleményeket és álláspontokat megfogalmazni. Köszönjük az Ön megértését is.

Hogyan tud megbízni bennünket társasháza kezelésére? Kérjük, adjon választ néhány kérdésünkre az ajánlatkérő űrlapon és egyeztetünk.

A folyamatosan aktualizált társasházi törvényt és a kapcsolódó rendeleteket a társasházi rendelettárban olvashatja és követheti híreinket, ha szeretné, hogy az Ön társasháza is megfeleljen a törvényi elvárásoknak.

Ügyfélkapu

Ügyfélfogadás

Telefonon Irodánk az alábbiak szerint fogadja ügyfeleink megkeresését, bejelentéseit:

Hétfő-Péntek: 9:00 - 15:00
Tel.: 06-1-781-6306

Személyes ügyfélfogadás Irodánkban kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges, az esetleges torlódások és a várakozás megelőzése érdekében. 

A Város-Ház Cégcsoport a járványügyi vészhelyzet visszavonása,és a korlátozások megszüntetése után ismét a megszokott munkarendben áll személyesen T. Ügyfelei rendelkezésére.