Város-Ház FM Kft.

Rólunk - Város-Ház Cégcsoport társasházkezelés, közös képviselet

Közös képviselet 1997 óta

 

Város-Ház Cégcsoport társasházi közös képviselet

Város-Ház Cégcsoportunk fő profilja a társasházkezelés és közös képviselet ellátása. Tevékenységi körünkbe tartozik a társasházak, üzlet- és irodaépületek teljes körű közös képviselete, üzemeltetése.

Közös képviselő és társasházkezelő vállalkozásként Budapest számos kerületében, illetve Pest megyében látjuk el különböző típusú és nagyságú (ingatlan/albetét számú) társasházak közös képviseletét a tulajdonosok megelégedésére. Üzleti filozófiánk középpontjában ügyfeleink maximális kiszolgálásának célkitűzése áll, ezért cégcsoportunk ügyfélorientált szemlélettel, a Megbízó igényeihez rugalmasan alkalmazkodva, magas színvonalon végzi feladatait.

Város-Ház Cégcsoportunk folyamatosan rendelkezik szakmai felelősségbiztosítással. A felelősségbiztosítás évente 10.000.000,- forint összeghatárig nyújt biztosítási fedezetet közös képviseleti tevékenységünkre.

Város-Ház Cégcsoportunk a kötelezően előírt 2009. évi LXXVI törvény 22. § (1) bekezdésének és a 30/2009 (XI. 3.) ÖM rendelet 4 § (1) bekezdésében előírtaknak eleget tett, így tevékenységét elláthatja, és a székhely szerinti Budapest XI. Önkormányzatnál érvényes regisztrációval rendelkezik.
(ügyiratszám: XVII-1935/2/2011VII-1936/2/2011)

Közös képviselet, társasházkezelés professzionálisan

Professzionális ingatlanüzemeltetési, társasházkezelési szolgáltatásaink színvonalát a  legmagasabb szintű Facility Managament (BME Mérnöktovábbképző Intézet) tanulmányokon kívül az ingatlanüzemeltetésben szerzett már több mint húsz éves szakmai-gyakorlati tapasztalat garantálja, valamint a megbízható, minőségi munkát végző  kivitelezőkkel kialakított hosszú távú kapcsolatok, és a rendelkezésre álló, folyamatosan fejlesztett számítástechnikai háttér (Facility Managament oklevél).

A Város-Ház Cégcsoport gondozásában lévő társasházak karbantartási és hibaelhárítási munkáinak elvégzéséhez szakmailag jól felkészült, korrekt, az évek alatt bizonyított vállalkozókat alkalmazunk. Partner szakembereink munkájának színvonalára jellemző, hogy munkájukat I. osztályú minőségben végzik, az elvégzett munkáról pedig minden esetben részletes számlát állítanak ki. Nagyobb felújítások esetén mindig javasoljuk, amennyiben lehetőség van rá, úgy a társasház pályázzon vissza nem térítendő felújítási pályázati támogatásra. Fővárosi és kerületi felújítási pályázatok lebonyolításában nagy gyakorlattal rendelkezünk, amelyek közül a Társasházaink felújítása menüpontban olvashatóak esettanulmányok.

Több évtizedes szakmai tapasztalatunknak köszönhetően a Város-Ház Cégcsoport optimálisan és költségtakarékosan üzemelteti a gondozásában álló Társasházakat. Kiemelten fontosnak tartjuk a tulajdonosok folyamatos tájékoztatását, és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a társasház által kijelölt kapcsolattartókkal (pl. számvizsgáló bizottság) szorosan együttműködve végezzük az adott ingatlan üzemeltetését.

Személyes megkeresés esetén ügyfeleinket egy tökéletesen felszerelt irodában, kellemes és kulturált környezetben várjuk, ahol kollégáimmal készséggel állunk a hozzánk fordulók rendelkezésére.

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kattintson a kapcsolat vagy az ajánlatkérés menüpontokra!

Farkas György ügyvezető

Ügyfélkapu

Ügyfélfogadás

Telefonon Irodánk az alábbiak szerint fogadja ügyfeleink megkeresését, bejelentéseit:

Hétfő-Péntek: 9:00 - 15:00
Tel.: 06-1-781-6306

Személyes ügyfélfogadás Irodánkban kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges, az esetleges torlódások és a várakozás megelőzése érdekében. 

A Város-Ház Cégcsoport a járványügyi vészhelyzet visszavonása,és a korlátozások megszüntetése után ismét a megszokott munkarendben áll személyesen T. Ügyfelei rendelkezésére.