Város-Ház FM Kft.

Pénzügyi rendszer - Város-Ház Cégcsoport gondozásában lévő társasházaknak

 Társasházi pénzügyi rendszerünkben minden tulajdonos tételesen figyelemmel kísérheti a könyvelésünkben szereplő befizetéseit és aktuális egyenlegét, valamint áttekintheti a társasházára vonatkozó legfontosabb pénzügyi információkat.

Az ÜGYFÉLKAPUN bejelentkezve a kapott felhasználói névvel, és azonosítóval belépve a tulajdonosok itt megtekinthetik az egyéni közös költség kimutatásukat, továbbá letölthetőek a társasház közérdekű dokumentumai. (pl. közgyűlési jegyzőkönyvek, alapító okirat, SZMSZ, társasházi biztosítási kötvény, stb.)

Számvizsgáló bizottsági tagok tételesen nyomon követhetik a társasház teljes pénzforgalmát (a társasház összes számlájára vonatkozóan), illetve áttekinthetik a tulajdonosok befizetéseit, a fizetési morál alakulását, valamint naprakész információt kaphatnak a társasház bevételeiről, kiadásairól, és a társasház teljes pénzügyi helyzetéről.

 

Ügyfélkapu

Ügyfélfogadás

Telefonon Irodánk az alábbiak szerint fogadja ügyfeleink megkeresését, bejelentéseit:

Hétfő-Péntek: 9:00 - 15:00
Tel.: 06-1-781-6306

Személyes ügyfélfogadás Irodánkban kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban lehetséges, az esetleges torlódások és a várakozás megelőzése érdekében. 

A Város-Ház Cégcsoport a járványügyi vészhelyzet visszavonása,és a korlátozások megszüntetése után ismét a megszokott munkarendben áll személyesen T. Ügyfelei rendelkezésére.